Informatie aanvragen

ACT training toegelicht

De training

In de groepstrainingen staan de persoonlijke problemen van een individu niet op de voorgrond. Toch worden ze zeker uitgewerkt, maar, zoals dat gaat bij de ACT, om  negatieve gedachten en emoties meer te aanvaarden, in plaats van ze te vermijden of te controleren. In de groep zul je ontdekken dat, hoewel ieder mens andere hindernissen in zijn leven ervaart, er veel gezamelijkheid is,wanneer we er naar toe werken om flexibeler om te gaan met de grillen van het leven.

De training bestaat uit 7 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur en een terugkombijeenkomst na circa 6 weken. Gedurende de training zullen huiswerkopdrachten worden meegegeven, zoals het lezen van teksten, het doen van oefeningen en het bijhouden van activiteiten. Belangrijk is de bereidheid om je huidige levenswijze onder ogen te zien. Wil je echt stoppen met het vermijden hiervan? Dan is het belangrijk dat je mee doet aan de oefeningen en het huiswerk maakt. Zo kun je immers verder komen. Vergelijk het maar met anders eten of meer bewegen. OP kort termijn is dat niet leuk. Op langer termijn zul je echter de voordelen er van ondervinden. Oefening baart kunst. Kom ACT ervaren!!

Voor wie?
Er zijn geen barrieres, iedereen is welkom

Wanneer?

De training wordt meerdere keren per jaar gegeven op verschillende werkdagen en tijden. Bel of mail ons voor informatie over wanneer de volgende training van start gaat. De training start bij minimaal 3 deelnemers.

Aanmelden kan via m.bekker@onderwijsadvies.nl of vi 0624582897

De kosten
Deelname kost 285 euro inclusief cursusmateriaal en koffie en thee. De cursus wordt gegeven aan de Akerdijk 235 te Badhoevedorp