Informatie aanvragen

Webinar

20-02-2013

 

 
 
 


webinar
'Focus op groepsdynamica'

 
        


 Monique Bekker

6 maart 2013
15.00 - 16.00 uur


                  


        

 
     


 
 
 


Op woensdag 6 maart a.s. organiseert Boom Lemma uitgevers samen met auteur Monique Bekker (Focus op groepsdynamicaLeuker lesgeven) een gratis webtraining over groepsdynamica. 

Focus op groepsdynamica
Hoe gedragen mensen mensen zich in groepen? Hoe kan het zo zijn dat binnen de ene groep enthousiast wordt omgegaan met het aangeboden programma, terwijl de andere groep juist weerstand biedt? En wat doet u met groepsleden die buiten de boot lijken te vallen? Hoe bewust bent u zich van uw positie als begeleider in groepen? Hoe speelt u in op de processen die groepen doormaken. 

In dit webinar zullen deze en andere relevante vragen systematisch aan de orde komen. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen vanuit uw eigen (groepsdynamische) praktijk. 
 
Voor wie?
Het webinar is bestemd voor trainers, coaches, adviseurs, (psychologie) docenten, HR-managers en iedereen die geïnteresseerd is in groepsdynamica.

Docent
Monique Bekker is sociaal psycholoog, docent, onderwijstrainer en docent-begeleider. Zij levert vanuit haar professie een bijdrage aan trajecten binnen het HBO en het WO, met name binnen opleidingen in de zorg, psychologie, onderwijs- en welzijnsector. Zij biedt hier met name ondersteuning bij lastige onderwijs-, trainings- of groepssituaties.  Sinds 2010 werkt zij als zelfstandige vanuit haar bedrijf BOC-onderwijsadvies.  

Hoe werkt een webinar?
Een webinar is een live en interactieve training die u volgt via internet. Deze training kunt u vanaf uw eigen werkplek, maar ook vanuit huis volgen. Er is daarbij de mogelijkheid om Monique Bekker vragen te stellen en te chatten met andere deelnemers.   

Wees er snel bij! Vol = vol
Deelname aan dit webinar is gratis. Het begint om 15.00 uur en duurt ongeveer een uur. Wees er snel bij, want er is beperkt plaats. U meldt zich aan door via deze link een mail te sturen waarin u aangeeft dat u aan dit webinar wilt deelenemen. U ontvangt ongeveer twee dagen voor het webinar van ons een e-mail met uitleg en een sessienummer om te kunnen deelnemen aan het webinar.